Pachete de anunturi

Pachete de anunturi 1

Fie ca esti la inceput de drum sau esti un vanzator recunoscut, pachetele noastre de anunturi iti vor satisface toate dorintele. Pachetele au fost concepute in asa fel incat sa fie accesibile si pe intelesul tuturor. 

Prezentare pachete

Dupa cum se poate vedea si mai sus, poti alege din 3 pachete de anunturi: Pachetul Starter, Pachetul Standard si Pachetul Premium

Fiecare pachet ofera aceleasi beneficii, singura diferenta dintre ele fiind numarul de anunturi pe care le ofera si pretul.

Cu exceptia celui gratuit, oricare pachet poate fi cumparat de mai multe ori, in functie de necesitatea fiecaruia. 

Fiecare pachet are valabilitate 1 luna de zile de la activarea sa. In acest interval se pot plasa anunturi in limita creditelor de anunturi ale pachetelor activate.

 

Cum achizitionezi un pachet

Cum reinnoiesti un pachet

Pachetele de Anunturi au o valabilitate de 1 luna de zile de la activare, insa acestea pot fi reinnoite oricand doresti. Reinnoind un pachet vei reseta limita de anunturi a pachetului.

De exemplu, daca ai achizitionat Pachetul Standard si ai folosit 5/5 anunturi, atunci cand reinnoiesti pachetul limita se va reseta la 0 si vei avea inca 5 credite noi de anunturi. Video-ul urmator iti va arata cum reinnoiesti un pachet de anunturi.

Adauga acum un anunt gratuit!