0 0
Ciorba de perisoare

Share pe reteaua dvs. sociala:

Sau puteti doar sa copiati si sa distribuiti aceasta adresa URL

Ingrediente

Ajustati portiile:
1 ou batut
700 gr carne de vita (sau carne de pui sau carne de curcan) tocata
2 sau 3 catei de usturoi
O jumatate de cana de parmezan
Un sfert de cana de miez de paine sfaramat
Sare dupa gust
2 linguri
O jumatate de lingura de boia
Piper dupa gust
Ulei de masline
Ulei de masline extra virgin
O ceapa mica tocata
2 morcovi tocati
un ardei gras verde tocat
1 sau 2 catei de usturoi tocati
2 tulpini de telina curatate si tocate
5-6 cani de supa de legume sau carne de vita
800 gr bulion
O lingura de oregano uscat
O jumatate de lingura de boia
Sare si piper dupa gust
Trei sferturi de cana - paste fusili
Jumatate de cana de patrunjel proaspat tocat

Informatii nutritionale

297
Calorii

Salveaza reteta

[userpro_bookmark width="100%"]

Ciorba de perisoare

Bucatarie:

O delicioasa ciorba de perisoare, preparata in stil italian cu chiftele fragede si legume tocate.

  • 55 min
  • Portii 6

Ingrediente

Indicatii

Share

Atentie ingredientele de la 1/oua pana la 10/ulei de masline sunt pentru compozitia perisoarelor

Pasi

1
Efectuat

Pentru perisoare:

Pasul 1

Puneti intr-un bol toate ingredientele pentru perisoare intr-un bol si le amestecatin pana ce se incorporeaza carnea cu restul ingredientelor. Puteti sa mai presarati ulei de masline in timp ce amestecati compozitia.

2
Efectuat

Pasul 2

Modelati amestecul in bilute mici si aproximativ egale 1-2 cm si le coaceti in tigaie unsa cu ulei 5-8 minute pana ce se maronesc putin.

3
Efectuat

Pasul 3

Intr-o oala mare incalziti 2 linguri de ulei de masline la foc mediu sau mare.
Adaugati ceapa, morcovii, telina, ardeiul gras si usturoiul toate tocate. Se lasa la calit si se amesteca din cand in cand cate 5 minute.

4
Efectuat

Pasul 4

Dupa ce se calesc legumele adaugati supa de legume sau carne si bulionul. Condimentati compozitia cu oregano, boia, sare si piper.
Se lasa 10 minute la fiert la foc mediu sau mare.

5
Efectuat

Pasul 5

Adauga perisoarele si pastele. Se mai lasa inca 10 minute pe foc pana ce pastele sunt fierte.

6
Efectuat

Pasul 6

Indeparteaza oala de pe foc si amesteca frunzele de patrunjel. Ciorba se serveste in bol cu parmezan presarat deasupra si, sau praf de chilli dupa preferinte.

maria

Evaluari:

Evaluare Medie:
(5)
Total evaluari: 1
Andrea

Yumm!

Tigaie de pui cu ardei (picanta sau nepicanta) 1
anterior
Tigaie de pui cu ardei (picanta sau nepicanta)
reteta orez cu lapte
urmatoare
Budinca de orez cu lapte
Tigaie de pui cu ardei (picanta sau nepicanta) 2
anterior
Tigaie de pui cu ardei (picanta sau nepicanta)
reteta orez cu lapte
urmatoare
Budinca de orez cu lapte