Ingrediente
-
200-250 g Ciuperci
-
500 g Pulpa de pui
-
3 buc Ardei gras (diferite culori)
-
2-3 buc Ceapa
-
100 g Rosii pasate
-
3 buc Usturoi
-
1 lingura Condimente pentru pui
-
3 lingurite Boia afumata
-
1 lingurita Sare
-
3 linguri Ulei
Indicatii
Pasi
1
Efectuat
|
Taiem pulpele de pui in bucati si condimentam. Eu folosesc un mix natural de condimente si ierburi pentru pui compus din sare, boia, usturoi granulat, piper, cimbru, maghiran, rozmarin. |
2
Efectuat
|
Taiem legumele: ardeii in betigase si ciupercile in bucati mai mari, ceapa in solzisori. |
3
Efectuat
|
Intr-o tigaie mai adanca, bine incalzita (eu folosesc wok) adaugam carnea de pui pe care o calim la foc mare pana cand se rumeneste. |
4
Efectuat
|
Adaugam pe rand ceapa, ardeii grasi si ciupercile. Amestecam si gatim la foc mare pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 20 de min. |
5
Efectuat
|
Dupa ce legumele s-au inmuiat, adaugam si rosiile pasate si gatim pentru inca 5-7 minute la foc mare. Va doresc pofta buna! :) |